Szeder Egyesület

Programok

Itt olvashat az általunk szervezett programokról és azok időpontjáról.

Eredményeink

Az általunk elért eredményekről tájékozódhat ha ide kattint.

Képgalériák

A megrendezett programokon készült fotókat tekintheti meg.

Ha kérdése, javaslata van! Vagy esetleg támogatna minket?

Itt van most: Kezdőlap

Adója 1%-a a SZEDER Egyesületnek

E-mail Nyomtatás PDF

A Szülők Egyesülete Diákokért Erdőkertesen Közhasznú Egyesületet 12 éve segíti az Erdőkertesen élő hátrányos helyzetű gyermekeket és az ifjúságot, táborokat szervez és pályázati támogatásokat szerez.

12 éves a SZEDER Egyesület

Ezelőtt 2000-ben több erdőkertesi lakos, szakember, úgy döntött, hogy elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek értelmes szabadidő eltöltésének biztosítására, táboroztatás megszervezésére, ifjúság segítésére, pályázati támogatások megszerzésére egy közhasznú egyesületet hoz létre. Az elmúlt 12 év alatt az alapító 22 tagból ugyan, többen több éves aktivitást követően lemorzsolódtak, többen munkájuk miatt már nem tudnak aktívan részt venni munkánkban. Azonban az elmúlt évek során többen csatlakoztak hozzánk, akikkel a mai napokat is éljük.

12 év alatt 26 nyertes pályázatból, több mint 7,4 millió forintot, 1%-os bevételekből 2,1 millió, magánszemélyek támogatásából 1,2 millió jótékonysági bevételekből: kb. 5 millió forintot tudtunk táboroztatásra, játszótér-programra, medenceépítésre, RÁ”d”ÉRÜNK programra és a Települési Egészségterv programra fordítani.

Számos elismerést kaptunk tevékenységünk elismerésére. 2004-ben Pest megyében II. nívódíjat hoztuk el a civil szervezetek közül, a telepelülésen végzett település fejlesztő és közösség építő munkánk elismeréséért. Ugyanebben az évben a Települési Egészségterv programban elért eredményeinkért Erdőkertes Egészséges Település címet vehetett át az akkori Egészségügyi Minisztertől. 2009 decemberében településünket az egészséges települések mozgalom keretében falvak kategóriájában országos első helyezéssel díjazták.

Köszönjük minden erdőkertesi, és nem erdőkertesi támogatónak, segítőnek, egyesületi tagnak, aktivistának, az 1%-ot felajánlónak mindazt a támogatást, és azt a rengeteg munkát mellyel az Egyesület elképzelésit, tevékenységét segítették. Önök nélkül mindezeket az eredményeket nem tudtuk volna elérni.

Kérjük Önöket, hogy a jövőben is támogassanak bennünket akár adományaikkal, akár kétkezi munkájukkal, akár ötleteikkel, akár adójuk 1%-nak átadásával.

Nevünk: SZÜLŐK EGYESÜLETE DIÁKOKÉRT ERDŐKERTESEN KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

Adószámunk: 18688791-1-13

Címünk: 2113 Erdőkertes, Fő tér 4.

Köszönjük Támogatását!

Köszönjük segítségüket!